GoldenJob

2008.10.27. 09:45

http://www.hvggoldenjob.hu

"A HVG és a jobline.hu karrierversenyt hirdet hét különböző kategóriában. A hagyományteremtő versenyben azokat az embereket keressük, akik a legsikeresebb szakmai életpályát, karriert futották be. Ha Ön úgy gondolja, hogy kollégája, alkalmazottja vagy éppen főnöke kiemelkedő minőségben végzi munkáját, akkor töltse fel életrajzát honlapunkra!  Ha Ön úgy gondolja, hogy ismerőse vagy éppen barátja, családtagja tanult szakmájában átlagon feletti teljesítményt nyújt, akkor nevezze őt a versenybe! Vagy jelentkezzen Ön, és legyen Öné az év legsikeresebb karrierje!"

Ki szeretne jelentkezni? :)

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr91725671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tökcsősz 2008.10.27. 10:01:15

Hm.. Önök a Hogyan gyűjtsünk önéletrajzokat című játék újabb fordulóját látják :)

váj mí 2008.10.27. 13:12:51

Ezt most nem értem tisztán. Itt arról lenne szó, hogy ezek a nyomorultak arra bíztatnak, hogy éljek vissza más személyes adataival????
Mi az, hogy töltsem fel más önéletrajzát akárhová??? Margiiit noooormális???
Nem ismerem pontosan az idevágó magyarországi törvénykezést, de nálunk olyan személyiségjogi per lenne ebből, hogy öröm lenne nézni. Aztán magyarázkodhatna a "pályázatot" kiíró és az adatokkal visszaélő kollega is ...
süti beállítások módosítása