a nap álláshirdetése

2009.03.24. 13:07

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr521022257

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: POLémia 2009.03.25. 12:59:02

Glatz, Surányi, Vértes: gúzsba kötveAz elmúlt napokban azzal van tele a magyar sajtó, hogy ki lehet Gyurcsány Ferenc utódja a miniszterelnöki székben, s kik lehetnek a lehetséges miniszterek. Ugyanakkor a legfontosabb kérdésről, jelesül arról, hogy mi leh…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

utopia.hungary 2009.03.25. 09:26:03

Álláshirdetés

Dinamikusan fejlődni vágyó, ám társadalmi ellentétekkel, és nyomasztó közömbösséggel megáldott közép-kelet-európai kis (de csodaszép) ország tapasztalt, lendületes, válságkezelésben jártas munkatársat keres, felsővezetői pozícióba.

Meghirdetett pozíció: Miniszterelnök (ref. HU-20090326HELP)

Leírás:

A sikeres pályázó feladata egy csőd szélére jutott ország megmentése, mind gazdasági, mind társadalmi, mint szociális értelemben.
Tisztán átlátható, korrupciómentes ügyletek mentén az ország gazdasági fejlődését, a munkaerőpiac növelését, az állami beruházások sikerességét (költségtakarékos módon), és az etnikai feszültségek elsimítását tartjuk a legfőbb célkitűzéseknek a jelölt számára. Elvárt az adórendszer optimális, makrogazdasági szempontból elfogadható, ám igazságos újragondolása figyelembe véve a különböző társadalmi csoportok és az ország érdekeit is.

Követelmények:

- közgazdasági, jogi, vagy egyéb felsőfokú társadalomtudományi végzettség
- NEM! a magyarországi közigazgatásban és államigazgatásban szerzett 5 év feletti vezetői tapasztalat
- Válságkezelési tapasztalatok
- Vagyonnyilatkozati eljárás (rokonságra is kiterjedő) lefolytatásának vállalása rendszeres időközönként, a nyilvánosság számára elérhető, érthető, követhető módon.
- Felelősség vállalása (saját vagyonnal is) a pozícióban meghozott döntések kockázatának és erkölcsi tisztaságának zálogaként
- A jelenlegi (és az azt jellemző önző hatalom- és érdekvédelem) pártpolitikától való független politikai kultúra (vagy kifejlesztésének mihamarabbi vállalása)
- Privát üzleti kapcsolatok megszakításának vállalása (ami maga után vonja MINDEN állami projekt nyílt pályáztatását)
- beszédhibamentes magyar, és angol nyelvtudás

Előnyök:

- megosztottságot csökkentő, az összefogást segítő, bizalomébresztő személyiség
- környezettudatos szemléletmód, közlekedésszervezésben, infrastruktúrakezelésben szerzett tapasztalat (tömegközlekedés, élhető főváros, kerékpáros közlekedés melletti elkötelezettség kiemelt előny!)
- határozottság, önkritika képessége
- politikai nézetek előnyös módon való ötvözése az ország (és a lakosság) érdekeinek előrehelyezésével

Juttatás:

- A juttatás (a pozíció és a vállalt felelősség ellenére) NEM a közalkalmazotti és köztisztviselői bértábla szerint kerül megállapításra, hanem a motivációt és lelkiismeretességet megőrizendő, a teljesítmény függvényében.
- Alapfizetés: mindenkori minimálbér kétszerese, háromszorosa, a társadalmi elégedettség alakulásának függvényében + költségelszámolás (38%-os adókulccsal, számlákkal igazolva)

A munkakör betölthető: AZONNAL

Munkaszerződés: 1 év próbaidő, elégedettség esetén évente újrakötött határozott idejű szerződés

Pályázatát az utopia@magyarorszag.hu e-mail címre küldje, kérjük csatolja a következő dokumentumokat:

- Fényképes magyar és angol nyelvű szakmai önéletrajz
- Motivációs levél
- Válságkezelő program vázlata
- 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány
- Nyilatkozat, miszerint a pályázó vállalja a különböző ellenőrző eljárások lefolytatását, a követelmények kivétel nélküli betartását.
- Iskolai végzettségek másolata

utopia.hungary 2009.03.25. 10:24:18

kösz:D sajnos utópia marad... :( az biztos hogy bármelyik fejvadász cég megizzadna, mire előkerítene egy alkalmas jelöltet...

váj mí 2009.03.26. 13:43:44

Hümm.. az erkölcsi bizonyítványt én napra készen kérném ... ;)

zaragozaB410 2009.03.27. 05:17:42

@utopia.hungary: Fejvadászoknak lámpást a tökükre (má bocs), de ha megközelítőleg találnának egy ilyen embert olyan pénzzel jutalmaznám, hogy az elkövetkező pár évben már csak kívülről szemlélje a világot:))
süti beállítások módosítása