Hát ez üt, mondhatnám odabasz. Álláshirdetésre beküldött Pop Art Style fotók. Andy Warhol nem élt hiába:

Ha valaki kedvet kapott - persze isten ments - de így kell csinálni: http://www.photoshopsupport.com/tutorials/or/warhol-pop-art-silkscreen.html

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr58690029

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: http://Www.bacdanhiepthanh.com/?option=com_k2 2018.01.01. 10:41:48

University of phoenix financial aid disbursement - zaaxyrm

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hunter Milo · http://fejvadasz.blog.hu 2008.10.01. 09:42:40

Hajrá hhunter :) Tetszik ahogy írsz, és örülök, hogy bevállalósabb vagy, mint én :)
Nekem eddig a díszítősorba fotosoppolt menyasszonyi képsor viszi a prímet.

hhunter · http://headhunter.blog.hu 2008.10.01. 11:30:54

Köszi :)

alapvetően szeretem az őszinteséget, de a mi munkánkban sokszor nincs lehetőség erre...

cserébe viszont a pályázók gondoskodnak róla, hogy vidáman teljenek a napok :)

Hunter Milo · http://fejvadasz.blog.hu 2008.10.02. 10:28:20

Persze, tudom.. mi vagyunk azok, akik egyik oldal orcáját sem csapkodjuk nyers tényekkel (ahogy egy kommentelőm elég korrektül megfogalmazta).

hhunter · http://headhunter.blog.hu 2008.10.02. 11:17:57

ez tetszik, tényleg így van... persze ez sosem fajulhat addig, hogy valótlant állítsunk - kivéve a pályázók felé, a diszkrimináció vádját elkerülendő. Pl: "Kedves Andrea, sajnos nem Önre esett a választás, mert megbízónk tart attól, hogy 1-2 éven belül szülni fog." helyette "Kedves Andrea, nagyon erős volt a verseny, megbízónk nagyon nehezen hozta meg a döntést. Ön nagyon jól szerepelt az interjún, de a vezető vélgül olyan jelöltet választott, aki a cég egyik konkurensénél dolgozik, így jobban illeszkedik a szakmai tapasztalata a cég elképzeléseihez."

humornyomor 2008.10.09. 21:49:05

Basszus!

Akkor lehet, hogy engem a 27 éves korommal nő létemre ezért nem akarnak ennyire felvenni sehova? Akkor most írjam bele, hogy nincs párom, és szülés nincs kilátásba helyezve?
Anyám...

hhunter · http://headhunter.blog.hu 2008.10.10. 10:30:45

nem hinném, ill. ha már rögtön erre gondolnak, akkor gáz a cég. a mi ügyfeleink között az elmúlt több évre visszamenőleg kevés olyan akad, ahol egy egyébként minden tekintetben ideális jelöltet emiatt nem vennének fel. olyan persze van, hogy már a keresés elején megmondják, hogy inkább fiú/lány legyen, ill. kor alapján milyen intervallumba férjen be. hozzáteszem, iwiw-ről azért érdemes levenni a barátnő babájával játszós fotókat :)
általában akkor ragaszkodnak fiúhoz, ha már a 4. hölgy megy el szűlni az osztályról, és besokallnak, vagy ha csupa hölgy van az osztályon, és az ivararány némi javítása miatt jól jönne egy fiú, vagy a munka jellege olyan, hogy egy nő nem tudja ellátni, és persze van olyan vezető, aki hímsoviniszta, de ez azért egyre ritkább
süti beállítások módosítása