közvéleménykutat

2008.10.08. 11:50

Nektek melyik munkaerő-közvetítő / fejvadász cég megjelenése, kommunikációja, azaz egyszerűbben fogalmazva marketingje tetszik leginkább?

Nagyon nehéz ugyanis ezen a piacon a marketing, mivel az álláskeresők tömege folyamatosan változik, aki állást talált, kikerül a célcsoportból jó esetben 2-3-5 évre. Nem homogén a fogyasztói csoport, pelyhesseggű végzősöktől a tapasztalt 50es könyvelőkig, a recisektől a vezetőkig mindenki benne van. Eltérő végzettség, tapasztalat, nyelvtudás, érdeklődés. Sok piaci szereplő. Hja, és akkor nem beszéltem a másik célcsoportról, a vállalatokról, a megrendelőkről. Ugyanis egyaránt fogyasztóink az állást keresők, és az állást kínálók. Elég szép feladvány :)

Szóval van-e olyan hirdetés, weboldal, állásbörzés megjelenés stb., amelyik megmaradt a fejetekben - tehát marketing szempontból sikeresnek mondható?

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr50702641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

meita 2008.10.09. 15:35:35

Az igényes, átlátható, informatív weboldal nagyon sokat számít szerintem, mégsem jellemző. Ha kapcsolatba lépsz velük, legyenek kedvesek, és ne egy újabb álláskereső potenciális idiótának tekintsenek.
Én álltam már kapcsolatban ugyanazzal a munkaerő-kölcsönző céggel a munkáltatói és a munkakeresői oldalról is, hát, volt különbség.:) Pedig a keresők után kapják a pénzt, ezt nem kellene elfelejteni.

Hunter Milo · http://fejvadasz.blog.hu 2008.10.09. 16:04:23

Hát, kötelességemnek érzem hogy hozzászóljak. Van olyan oldal, ami nem olyan rossz, mint a többi... de egyébként nem tudnék kifejezetten jót mondani. Gáz.
süti beállítások módosítása