adásszünet

2010.01.15. 15:03

Szakmai és egyéb életviteli változások miatt egy ideig most nem, vagy csak ritkán (nagyon ritkán) lesz új post. Nyilván sok mindent kimerítettem már, de mivel minden változóban van, a munka-álláskeresés világa is változik számos új témát adva. Az USA-ban már egyre nagyobb az optimizmus, és itt Magyarországon is a külpiacokra termelő gyártóknál mintha pozitív jelek lennének, ami munkaerő-felvételben fog majd jelentkezni. Emellett témát ad egyre inkább a közösségi site-ok, a közösségi média növekvő szerepe a munka- és munkaerőkeresésben egyaránt. Terveztem, hogy írok egy bejegyzést az egyéni és vállalati célok összehangolásának fontosságáról, az employee branding-ről, illetve arról, milyen toborzás-kiválasztási, utódlás- és karriertervezési politikát kellene megvalósítania a vállalatoknak ahhoz, hogy kihagyhassák a munkaerő-közvetítő cégeket a kiválasztási procedúrából. Ezekre most sajnos nem jut elég idő. Viszont ha más szakmabeli vagy nem szakmabeli olvasó szívesen megnyilvánulna a blogon, akkor hajrá, de tényleg, örömmel megjelentetem bárkinek az írását.

Aki most téved ide, és álláskereső, sok hasznos infot talál az archívumban, vagy a cimkefelhőben található címszavakat használva elnavigálhat oda, ami érdekli.

Akinek kérdése van, vagy megosztaná élményét, továbbra is írhat, igyekszem ragálni, segíteni: munkaemelki@gmail.com. Eddig közel 300 e-mailt kaptam kérdéssel, CV-vel, remélem többeknek segítségére lehettem.

Azért stay tuned, ahogy a tengerentúlon mondják :)

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr81674636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nils_Holgerson 2010.01.16. 00:27:08

Szépet, és jót az élet minden területén! Hiányozni fogsz szárnyas fejvadász!:)

Hitchiker 2010.01.28. 11:56:59

a 300 emberen felül nekem is sokat segítettél
sok sikert a későbbiekre minden téren

bezzegszilvia · http://allas-munka.blog.hu/ 2010.02.27. 10:49:04

Remélem, hogy jól alakulnak a dolgaid, s mihamarabb tudsz életjellel vagy poszttal jelentkezni! :)
süti beállítások módosítása