a blog eddig, és eztán

2008.12.03. 09:00

Kb. 2 hónapja kezdtem a blog-ot, és nagyon örülök, hogy többeteknek ad valamit, tájékoztatást, szórakoztatást, kinek mit. Köszönöm, hogy rendszeresen olvassátok, és kommenteltek, ill. megosztjátok velem és az olvasókkal a tapasztalataitokat. Úgy gondolom, hogy ez mindannyiunknak hasznos, és bíztatnám a rendszeres és az új olvasókat, hogy írjanak, akár álláskeresés, akár munka témában van probléma, öröm, kérdés, sírás, bármi.

Mit adott nekem a blog? Leginkább azt, hogy nagyobb hangsúlyt kap nálam az eddiginél az, hogy a jelölt-munkaadó kapcsolat mennyire nem egyenrangú, és, hogy fontos arra törekednünk, hogy amennyire a törvényi szabályozás engedi, a visszajelzéseinkkel, tanácsainkkal segítsük az álláskeresőket. Ez eddig is megvolt, és úgy érzem eddig is képviseltem a jelölt érdekeit, de most még jobban igyekszem a jelölt fejével gondolkodni. Szóval több empátia.

Emellett jólesett, hogy pl. egy újságíró is kikérte a véleményem egy témában, ill. az egyik karrier portál együttműködési lehetőséget ajánlott. Egy hírportál kirakta időnként egy-egy post linkjét. Persze az index címlapra való 3-4 kikerülés is nagyon sokatt lendített a látogatottságon (persze döntően aznap). Egy érdeklődő pedig fizetett volna a karriertanácsadásért. Ez mind-mind jólesett.  

Viszont van egy felhívásom a jövőre nézve. Nagyon szívesen megjelenítem a blog-on az ide kapcsolódó, írásaitokat "post jelleggel", amennyiben van nektek is témátok, és arról konkrét véleményetek, amit megírnátok, ha lenne blog-otok. Ez szól a blog-ot olvasó HR-eseknek, fejvadászoknak is! Kedves "kollégák", ha szabad így :), ha van mondanivalótok, de nincs kedvetek/időtök bolgolni aktívan, nagyon szívesen felületet biztosítok írásaitoknak. Természetesen szerzőként feltüntetve a post elején a nick-neveteket. Nagyszerű lehetőség, hogy névtelenül, egy egyre szélesebb olvasóközönség előtt megforgassátok gondolataitokat. Nos?

Szerző: hhunter

6 komment

Címkék: blog headhunter

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr1794085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vilnius 2008.12.03. 19:33:50

Jó ötlet, csak így tovább!

Balance Of Power 2008.12.04. 08:53:56

Jo otlet, lehet, hogy alkotok valamit. A HR Portalon volt egyszer egy olyan felhivas, hogy keresnek olyan szakmabelieket, akik kulsos munkatarskent szivesen irnanak cikkeket. Jelentkeztunk az asszony is meg en is - nekem nem valaszoltak, neki igen, hogy irjon probacikket.
Ennyiben maradtunk veluk :))

vilnius 2008.12.04. 20:04:46

Balance Of Power, az Élet most adott neked még egy lehetőséget, ne szalaszd el ;)

Zs. 2008.12.12. 16:29:00

Pompás ötlet.
(De plízkérlek: jólesik. Egyszó. Köszi.)

hhunter · http://headhunter.blog.hu 2008.12.13. 14:34:09

Zs., "Egyszó", az meg két szó :)

1-2 hiba, elütés elő fog még fordulni. a tartalom számomra fontosabb, az időm meg véges. sorry
süti beállítások módosítása