olvasnivaló hétvégére

2009.01.31. 09:30

A cikkben szereplő szakértők szerint a válság nem érinti a pénzügyi-számviteli területen dolgozó szakembereket és a sales-eseket (az utóbbi tapasztalatom szerint nem teljesen igaz, leépítenek sales-eseket is), valamint elmondják tapasztalataikat a munkaerő-kereslet változásairól - nyersen szólva annak masszív csökkenéséről, csak ezt finoman tálalják a cikkben, és persze arról nem is szólnak, hogy saját állományukat is érinti a leépítés, khm.
http://hvg.hu:80/karrier/20090129_munka_elbocsatas_kolcsonzes_karrier.aspx?s=2009130nl 

Más, általam érdekesnek tartott cikk most nincs, gondolom mindenki hallotta a további leépítéseket itthon és külföldön, a munkanélküliségi ráta növekedését, az elszegényedés további veszélyeit, a társadalmi feszültségek kiéleződésének kockázatát, stb. Ezt csontot szopogatja most mindenki, persze itthon az inkompetens megélhetési politikusok pártállástól függetlenül a saját kis szarosvödörnyi életük szidolozásával vannak elfoglalva. Bocs, de ez kikivánkozott :)



 

A bejegyzés trackback címe:

https://headhunter.blog.hu/api/trackback/id/tr35912821

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása